Garantie en Retouren

Beschadiging

Transportschade dient direct bij of na het uitpakken (binnen 48 uur) te worden doorgegeven aan ons. U kunt geen aanspraak maken op een garantieclaim op een later moment.

Het kan helaas soms voorkomen dat een pakket of product beschadigd bij u aankomt, geef dit tijdig (binnen 48 uur) aan ons door via mail: [email protected] . Wij willen u verzoeken om een foto mee te sturen van de beschadiging. Na beoordeling van de schade zullen wij er zorg voor dragen dat er direct een nieuw product wordt verstuurd.

Retourneren naar ons

Producten die mankementen vertonen of niet naar wens zijn kunnen eventueel, binnen een bepaalde termijn na aankoop, worden geretourneerd. Alvorens u een product wilt retourneren dient u eerst contact op te nemen met ons via email [email protected]. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een oplossing te bespreken.

Voorwaarden voor retourneren:

Eventuele zichtbare gebreken of tekorten behoren binnen 48 uur na levering schriftelijk aan B2B.interiorscent.nl te worden gemeld. Niet zichtbare gebreken of tekorten behoren binnen drie weken nadat ze zijn ontdekt, dan wel in alle redelijkheid hadden kunnen worden ontdekt, te worden gemeld. Wenst koper gebrekkige zaken te retourneren, dan geschiedt dit enkel met voorafgaande schriftelijke toestemming van de gebruiker op de wijze zoals door gebruiker aangegeven.

De (verzend)kosten voor het retourneren zijn voor de rekening van de klant.

Let er bij het retourneren op dat de producten ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking worden teruggestuurd. Indien dit niet het geval is kan een eventuele waardevermindering in rekening worden gebracht. Producten waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd.

Bij het retour sturen moet het product zo goed mogelijk met voldoende beschermende materialen verpakt worden. En van een product graag een kopie factuur of bestelbon toevoegen, zodat wij zien van wie deze afkomstig is.

In sommige gevallen wordt er voor retourneren 20% van het aankoopbedrag in rekening gebracht, vanwege eventuele waardevermindering. U kunt contact opnemen met [email protected] of dit ook voor u van toepassing is.

Wanneer er niet aan bovenstaande eisen is voldaan behouden wij het recht om de retour gestuurde producten te weigeren.

Wanneer het retour gestuurde product door ons in goede staat is ontvangen, wordt het eventueel afgesproken bedrag binnen 14 dagen aan u gecrediteerd of worden er nieuwe producten aan u toegezonden.

Contactgegevens

Voor vragen over de bezorging van je bestelling kun je contact opnemen met ons.

B2B.InteriorScent.nl

Postbus 5532

2031 EK Haarlem

Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 6 29007543

Email: [email protected]

Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.

De waardering van b2b.interiorscent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 295 reviews.